Over Ons

Het begin

Brewr is begin 2021 opgericht door een jonge en dynamische ondernemer vanuit de gedachte om zijn voorliefde voor thee te delen met de rest van de wereld. De drang om zijn onderneming, Brewr, op te richten kwam door gebrek aan theewinkels die gefocust zijn op de toekomst. Zijn visie, waar de focus op herstel en behoud van natuur ligt, hoopt hij te kunnen verwezenlijken. 

 

Goede doelen

Alleen is het echter niet mogelijk voor Brewr om alle natuur te redden. Samen met goede doelen, zoals Oasebos, werkt Brewr niet alleen aan het herstel van de natuur, maar tegelijkertijd aan de bescherming van de natuur. 10% van de omzet van Brewr gaat naar goede doelen, zoals Oasebos. Meer over Oasebos lees je bij 'Goede doelen'.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Brewr. Losse thee is hét product om duurzaamheid onder de aandacht te brengen. In de meeste voorverpakte zakjes uit de supermarkt is plastic verwerkt. De zakjes gaan vervolgens bij het groene afval en er komen microplastics in de thee. Deze microplastics komen vervolgens in de oceaan en in de voeding van dieren. Echter wanneer men losse thee van Brewr drinkt, gebruikt men een filter die biologisch afbreekbaar is. Daarnaast maakt Brewr gebruik van biologisch afbreekbaar plastic en volledig tinnen verpakkingen. 

 

Ingrediënten

Een ander belangrijk aspect is de kwaliteit. Brewr voorziet haar thee van enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Brewr onderscheidt zich op dit vlak van de andere theewinkels, omdat de ingrediënten niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar daarnaast organisch. Elk ingrediënt is ethisch verantwoord geproduceerd, organisch en van de hoogste kwaliteit. Brewr is hiermee dé koploper op het gebied van duurzaamheid binnen Nederland. 

 

Vragen?

Vragen over ons of onze thee? Neem gerust contact op via het contactformulier op de site, of mail naar contact@brewrtea.com

Choose the ID of the Quiz you want to render (automatic popup):

  • Keuzenhulp thee with ID: 3KHYqX
  • Tutorial Quiz (copy) with ID: gWHJ9g