Over Ons

Het begin

Brewr Tea is begin 2021 opgericht door een jonge en dynamische ondernemer, gedreven door de wens om zijn liefde voor thee te delen met de wereld. De motivatie om Brewr Tea op te richten ontstond uit het gebrek aan toekomstgerichte theewinkels. Met een visie gericht op het herstel en behoud van de natuur, streeft hij ernaar deze visie te realiseren.

Goede doelen

Onze inzet voor natuurbehoud is een fundamenteel onderdeel van onze missie. Wij geloven sterk in het belang van het beschermen en herstellen van onze natuurlijke omgeving, niet alleen voor ons welzijn maar ook voor toekomstige generaties. Daarom werken we samen met verschillende goede doelen die zich richten op natuurbehoud.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Brewr Tea. Losse thee is het ideale product om duurzaamheid te promoten. Veel theezakjes uit de supermarkt bevatten plastic, dat bij het groenafval komt en microplastics in de thee brengt. Deze microplastics eindigen vervolgens in oceanen en in het voedsel van dieren. Door losse thee van Brewr Tea te drinken, gebruik je een biologisch afbreekbare filter. Brewr Tea gebruikt ook biologisch afbreekbaar plastic en volledig tinnen verpakkingen.

Ingrediënten

Kwaliteit is een ander essentieel aspect. Brewr Tea garandeert dat haar thee uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit bevat. Brewr Tea onderscheidt zich hierin van andere theewinkels, omdat de ingrediënten niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook organisch. Elk ingrediënt wordt ethisch verantwoord geproduceerd en is biologisch en van de hoogste kwaliteit. Hiermee is Brewr Tea de toonaangevende speler op het gebied van duurzaamheid binnen Nederland.

Vragen?

Heb je vragen over ons of onze thee? Neem gerust contact op via het contactformulier op onze website, of mail naar contact@brewrtea.com.