Hoe wordt thee bereid? Van plant tot kopje

Thee wordt voornamelijk in subtropische gebieden verbouwd. In deze subtropische gebieden wordt het geplukt en verwerkt. Vanuit de grote havens gaat de thee de hele wereld over. Vervolgens komt de thee in de winkels en vanuit daar naar de klant. Ben jij benieuwd hoe we dit bij Brewr doen?

Bij Brewr hebben we direct contact met de boer. Op deze manier kunnen wij de boer een eerlijke prijs betalen voor de thee. Daarnaast hoeft de thee niet de hele wereld over voordat het bij jou thuiskomt. De weg die onze thee aflegt is relatief kort vergeleken met andere merken.

Onze thee groeit in subtropische gebieden zoals China, India en Japan. Hier wordt de thee met de hand geplukt en verwerkt tot de juiste soort. De thee wordt vanuit daar verscheept naar Europa, waar de thee verder verwerkt wordt. De nog pure thee krijgt hier extra ingrediënten en extra smaak. Als de thee klaar is, gaat deze naar Brewr.

Bij Brewr wordt de thee luchtdicht verpakt om de kwaliteit te garanderen. Als je nog niet weet welke smaken je het lekkerste vindt, kan je beter een kleine hoeveelheid kopen. Op deze manier kan je ontdekken wat je lekker vindt. Daarnaast is het beter om kleinere hoeveelheden te kopen, zodat de thee thuis niet bederft.

Als je de thee gaat zetten kan je het beste een rvs-theefilter gebruiken, zodat de thee genoeg ruimte krijgt. Wanneer je een theefilter gebruikt, krijgt de thee niet genoeg ruimte om water ertussen te laten. Hierdoor kan je thee minder smaak krijgen en antioxidanten worden niet optimaal vrijgelaten. Ben jij benieuwd welke thee jij het lekkerste vindt? Neem dan contact op met contact@brewrtea.com of bestel een proefpakket!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd