'Caffeine Crash'

'Wanneer je thee drinkt, is de kans klein dat je een 'caffeine crash' krijgt. Bij koffie is de kans veel groter op deze caffeine crash.'

Een 'caffeine crash' komt vaak een paar uur na het overmatig consumeren van hoge dosis cafeïne, zoals in koffie, voor. Enkel wanneer je moe was voor het drinken van de koffie is deze 'caffeine crash' uiterst merkbaar. De hoge dosis antioxidanten in thee zorgt ervoor dat de cafeïne geleidelijk aan toegelaten wordt tot het lichaam. Dit resulteert in een langzamere toename van cafeïne in het bloed, waardoor je dus een langere periode van alertheid ervaart zonder 'crash' op het einde. 

Bij Brewr zijn ook meerdere kenmerkende smaken verkrijgbaar zonder cafeïne. Echter is er ook een mogelijkheid om thee te kopen met een hoog cafeïnegehalte. Cafeïnevrije smaken zijn rooibos, fruit en kruiden thee. Dit komt doordat de plant waar zwarte en groene thee van gemaakt wordt cafeïne bevat. Rooibos, fruit en kruiden thee bevatten geen van allen deze plant en zijn dus vaak cafeïnevrij.

Ga snel naar 'Onze Collectie' en kijk welke smaak bij jou past!

Inspired by nature, driven by excellence
Brewr

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd